En riktig svensk?

I ett av filmklippen från de tre sverigedemokraternas famösa Stockholmsvandring hör vi Erik Almqvist uttala att han har rätt att avgöra vem som är svensk. Tack och lov har han inte det. Och bara tanken på att han själv och hans kompisar skulle stå modell för äkta svenskhet är skrämmande. Ett helt land fullt av Erik och hans gelikar – vilken  mardröm.

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *