Sverigedemokrat i Holma?

”…Nej”, säger den unge killen som nyfiket betraktar Smug Ones troll, jag håller inte med om de tidigare tolkningarna. Det här är ju en sverigedemokrat. En trist typ som har kidnappat svenskheten (det lilla blonda trollet alltså), och nu stövlar fram genom tillvaron med sitt järnrör (trädet!) i högsta hugg. Så är det.”

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Kultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *