Vått eller torrt i Roskilde?

Bli inte våt i förtid, lyder budskapet från Roskilde idag. Alltså, vänta med att åka till festivalen. Och det är nog ett gott råd, för regnet öser ner över både Skåne och Danmark. Och då blir det mer än lovligt lerigt. Det är faktiskt bara ett par, tre år sedan som man på fullt allvar diskuterade drunkningsrisken på festivalområdet. Kombinationen jättepölar och alkohol är inte optimal.

Förhoppningsvis kommer solen så småningom att lysa över de kanske 100 000 festivaldeltagarna. Men just idag, dagen innan festivalen officiellt öppnar, är det alltså både vått och grått.

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Kultur, Kuriosa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *