Sugen på karneval? Ta tåget över Öresund!

I vilken riktning du åker spelar mindre roll. Alla Öresundstågen går till karnevalen. Denna majhelg finns det nämligen två karnevaler att välja på: Rätt&felkarnevelen Tjugotio i Lund och Copenhagen Carnival 2010 i Köpenhamn.

Finns det plats för två så stora evenemang? Är det en giganternas kamp vi bevittnar? Vet de ens om varandras existens? Det är inte helt säkert.

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Kultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *