Söder… Södermalm… eller ön söder om gamla stan

Politiken.dk har upptäckt Söder! I en lyrisk artikel beskriver man det som stockholmarna redan vet: att Söder bjuder på några av de allra bästa upplevelserna i huvudstaden. Så nu kanske ännu fler danskar hittar dit. Och man behöver inte gå på restaurang eller för den delen göra av med en massa pengar om man inte vill. Att vandra runt på smågator och titta på spännande hus räcker gott, inte minst på kvällstid, när man går förbi det ena dockskåpet efter det andra. Det är många lägenheter man skulle vilja titta in i. Och på sommaren kan man förstås sätta sig på en bergsknalle och bara titta ut över stan och njuta.

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Turism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *