Løkke kvar

Nej, inget parti är väl betjänt av att ledaren avgår med buller och bång. Bättre om det kan ske under mer fredliga omständigheter.

Ja, så låter i alla fall vissa kommentarer från andra sidan sundet, dagen efter att det blev klart att Venstres partiledare inte avgår. Frågan är förstås hur skadskjuten han är, och hur snabbt danskarna glömmer.

Om admin

Bloggen med ett svensk-danskt perspektiv! I början av 2010 gav vi på Öresunds Översättningsbyrå varandra ett nyårslöfte: att starta en blogg som bjuder på smått och gott från båda sidorna av Öresund. Det kan handla om dagsaktuella händelser, om kuriosa, skillnader och likheter mellan danskt och svenskt m.m. Har du tips och idéer får du gärna skriva till oss på info@oresunds.dk.
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *